Ці мафіни – відкриття цієї весни! Вони такі м’якенькі та ніжні, сонячно-теплі та мають насичений смак. Текстура тіста – оксамитова, воно не сухе і не вологе. Арахісово-сирний крем завершує смак самих мафінів. Скуштувавши лиш один, ви не зупинетесь, це я вам обіцяю!
Тісто:
100 гр арахісового масла (кремоподібного, без цільних горіхів)
30 гр вершкового масла
125 гр цукру
2 яйця
100 мл молока
170 гр борошна
1 ч.л. розрихлювача
Крем:
150 гр арахісового масла
50 гр цукрової пудри
180 гр вершкового сиру
100 мл вершків
сіль, ваніль
Трішки елементарної магії:
1. Збиваємо арахісове та вершкове масло, додаєм цукро та яйця, продовжуючи збивати. Додаємо борошно з розрихлювачем, вливаючи молоко, розмішуєм. Розподілюєм по формочкам та випікаємо 20-25 хв при температурі 180 градусів. Поки наші мафіни остигають, займаємося приготуванням крему.
2. Вершковий сир збиваємо з ваніллю та цкровоє пудрою до однорідної кремової консистенції. Додаємо арахісове масло і ще раз збиваємо. В окремій ємності збиваємо вершки до стійких піків, акуратно замішуємо в крем. За допомогою кондитерського шприця або мішечка прикрашаємо вже остигші мафіни.
А тепер смакувати мафіни з чорним чаєм у колі дорогих людей під піснб Океана Ельзи “Все буде добре”. Все буде добре, з нами Бог!